Nieuwe Website, vanaf nu zijn wij te vinden op

www.friesland-buitenspeelgoed.nl

Sport

Even heerlijk uitrazen in de tuin: dat doe je met de sportproducten van Friesland-Buitenspeelgoed! Van voetbal en basketbal tot hockey en volleybal. Friesland-Buitenspeelgoed biedt actief buitenvermaak voor jong en oud. Of je nu fanatiek wilt trainen of gewoon een potje wilt overspelen met je vrienden, met de sportproducten van Friesland-Buitenspeelgoed verveel je je geen moment.

Voetbaltraining in de achtertuin

Alle voetballers opgelet! Organiseer je eigen voetbaltraining met de rebounders, pannavelden, voetbalgoals en voetbal accessoires van Friesland-Buitenspeelgoed. Met onze voetbalproducten kun je altijd en overal oefenen zonder afhankelijk te zijn van je teamgenoten. Oefen de gaafste trucs en ontwikkel je ongemerkt tot een echte topsporter. Zo beleef je niet alleen de grootste pret, maar blijf je ook nog eens fit.

Alles voor een uitdagend potje hockey

Friesland-Buitenspeelgoed heeft alles in huis voor hockeyliefhebbers. Wil je blijven oefenen tijdens de zomer- en winterstop? Verbeter je balgevoel met een hockey rebounder of daag je vrienden uit voor een hockeywedstrijd in het park met de opvouwbare hockeydoelen van Friesland-Buitenspeelgoed. En wil je de hockeytechniek echt naar een hoger level tillen? Met de pannavelden van Friesland-Buitenspeelgoed speel je uitdagende potjes panna hockey met je teamgenoten.

Sporten met de hele familie!

Het leuke aan de sportproducten van Friesland-Buitenspeelgoed is dat je jouw ouders, broers en zussen kunt uitdagen voor een wedstrijd. Op die manier blijf je in beweging en leer je elkaar beter kennen. Het EXIT verstelbare sportnet is zelfs geschikt voor de hele familie. Speel badminton, tennis of volleybal met je neefjes en nichtjes, ooms en tantes. Het multisportnet van Friesland-Buitenspeelgoed is dé musthave voor een geslaagde familiedag.

 

 

© 2017 - 2024 Friesland-Skelters | sitemap | rss