Herroepingsrecht

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Let op dit kan oplopen tot boven de €30,- bij grote producten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product - indien redelijkerwijze mogelijk - met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@friesland-skelters.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd indien het gaat om  meetfouten (te groot of te klein besteld) Meten=Weten!!

Eventueel sterk afgeprijste artikelen zijn ook van retournering uitgesloten, dit zal dan ook bij het product vermeld worden.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

 

 • Aan
  Friesland-Buitenspeelgoed
  Marconiweg 20
  8501XM Joure
  frieslandbuitenspeelgoed@gmail.com
  0513438081

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :      

                                    

 — Bestelnummer :

 

   Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

  — Naam/Namen consument(en)

 

  — Adres consument(en) :

 

 — IBAN Rekeningnummer:

 

  — Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

  — Datum(DD-MM-YYYY):

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

 

© 2017 - 2024 Friesland-Skelters | sitemap | rss