NIEUW!!

BERG DUO COASTER E-BFR

Vorige Artikel 7 van 7
€ 3.429,00 € 3.079,00 (inclusief BTW)

BERG Duo Coaster

 

 

 

Driving together doubles the fun

 

De BERG Duo Coaster is plezier voor één en voor twee. De stoelen zijn zodanig verstelbaar, dat je er vanaf zes jaar al mee kunt rijden. Maar ook als je 2 meter lang bent, pas je erop. Het compacte en lichtgewicht ontwerp maken de skelter snel en wendbaar. Bij de assemblage kan je zelf kiezen om het stuur links of rechts te monteren.

 

Het BFR-systeem drijft de 18”wielen met all terrain luchtbanden aan. Met behulp van je pedalen ga je dus vooruit, rem je en kan je net zo snel weer achteruit. Voor extra veiligheid heeft de Duo Coaster ook een handrem en parkeerrem. De schommelas zorgt voor een comfortabele rit door oneffenheden onderweg op te vangen.

 

De Duo Coaster is er ook in een E-BFR versie met een elektrische middenmotor van 250 W. De torque-sensor zorgt voor lichte ondersteuning als je weinig kracht geeft en meer power als je harder op de pedalen trapt. De krachtige 24V accu is goed voor urenlang rijplezier en gemakkelijk te wisselen om op te laden. Via het digitale beeldscherm op het stuur houd je zelf de snelheid, afstand en accu in de gaten en kun je de ondersteuning is 3 verschillende standen zetten voor comfortabel of sportief rijgedrag.

© 2017 - 2022 Friesland-Skelters | sitemap | rss