Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

De BERG PlayBase is het meest complete concept voor jouw tuin als het gaat om fitness, sporten, spelen en relaxen. Het stijlvolle en sterke zwarte frame maakt jouw tuin helemaal af en gaat jaren mee. Bouw in no-time je buiten gym om tot speeltoestel.

PREMIUM KWALITEIT

Met het stevige en robuuste frame en de gepatenteerde buisverbinding is dit speeltoestel ontworpen om jarenlang mee te gaan. De diameter is maar liefst 9 cm, wat zorgt voor ongekende stevigheid. Ook de verbindingen van het frame zijn stevig door de speciale schroeven die niet uitsteken en losgaan door wrijving. Wel zo veilig en mooi!

STAAT STEVIG ZONDER BETON

Je tuin krijgt een upgrade met de BERG PlayBase. Er is geen beton nodig voor plaatsing; het brede onder frame zorgt ervoor dat je het frame gemakkelijk en super stevig in de grond kunt verankeren. Het enige wat je nodig hebt voor het plaatsen van dit speeltoestel is een waterpas en een schep. Dit scheelt je aanzienlijk veel opbouwtijd en extra kosten én beter voor het milieu.

JOUW PLAYBASE - JOUW SAMENSTELLING

Het frame van de BERG PlayBase is een veelzijdig platform voor allerlei doeleinden. Kies uit een breed scala aan accessoires en creëer een plek waar je kunt sporten, spelen of relaxen. Bouw binnen no-time je PlayBase om van gym naar klimrek, en hang na je workout eenvoudig een hangmat op.

 

© 2017 - 2023 Friesland-Skelters | sitemap | rss