Sorteer op
Sorteer op

Picknicktafels

De picknicktafels van Friesland-Buitenspeelgoed zijn allemaal voorzien van een stevige constructie, hoogwaardige schroeven én zijn gemaakt door vakkundige timmerlieden. Met deze combinatie koop je een stevige houten picknicktafel. Hier heb je jarenlang plezier van. Alle tafeltjes worden ambachtelijk geproduceerd, kunnen op maat gemaakt worden en voorzien van een kleur óf een speciale houtbehandeling. Bepaal zelf hoe jouw nieuwe picknicktafel eruit ziet en wij maken het. Ontdek alle mogelijkheden!

 

Verschillende modellen

Bij ons kan je een houten picknicktafel kopen in verschillende modellen. Alle modellen zijn gemaakt van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzer frame. Daarnaast zijn de tafels afgewerkt met geschaafde douglas balken. De houten tafeltjes zijn te bestellen in 8 verschillende modellen:

Model A

Model A kenmerkt zich door het frame in de vorm van een A. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een bladbreedte van 215 cm en extra dik hout van 5 cm.

Model T

Model T kenmerkt zich door het frame in de vorm van een T. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 170 cm en een houtdikte van 5 cm.

Model F

Model F kenmerkt zich doordat dit picknicktafels met rugleuning zijn. Het frame van het model F is hetzelfde als van model T. Daarnaast zijn ook alle maten hetzelfde. Alleen de totale breedte van model F is anders, namelijk 203 cm.

Model V, W, X, H en U

Daarnaast zijn er de modellen V, model W, model X, model H en model U. Deze modellen bevatten allemaal een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 203 cm en een houtdikte van 5 cm.

Je kunt de picknicktafel kopen in verschillende lengtes, de breedte tafelblad staat wel vast. Dat geldt voor alle modellen.

Het verschil tussen deze modellen is de vorm van het frame. De naam van het model geeft de vorm van het frame aan. Om een beter beeld van alle verschillende modellen te krijgen kan je het gehele assortiment bekijken. Daarnaast worden alle specificaties van de modellen weergeven.

© 2017 - 2022 Friesland-Skelters | sitemap | rss