BERG Gran Tour Racer 4 seater

Vorige Artikel 5 van 7 Volgende
€ 3.159,00 € 2.843,00 (inclusief BTW)
Voorraad 1 stuk

De BERG GranTour heeft 17 inch lichtgewicht aluminium velgen waardoor comfortabel instappen mogelijk is. De familiefiets trapt erg licht en hierdoor is het eenvoudig om met het hele gezin te fietsen. Daarnaast kan iedereen meetrappen.

De BERG GranTour voldoet aan alle veiligheidseisen. Ook in gebruik is het product voorzien van de nodige technische aspecten. Zo kan er te allen tijde worden gestopt met trappen terwijl de BERG GranTour doorrolt (door vrijloop). De familiefiets is erg wendbaar doordat je ook achteruit kan rijden. Doordat je op beide achterwielen remt staat de BERG GranTour in een keer stil en de gesloten kettingkast schermt de ketting veilig af.

Specificaties
Artikelnummer: 29.07.81.00
Afmetingen: 2.000 mm lang, 1.020 mm breed en 1.070 mm hoog
Gewicht: 100 kg
Maximaal draagvermogen: 250 kg
Banden: voorzien van 17 inch lichtgewicht aluminium velgen

Met het oogverblindende design van de nieuwe familiefiets biedt de BERG GranTour nóg meer plezier voor het hele gezin.

Wilt u profiteren van een goed verdienmodel? 

Met de producten van BERG biedt u uw gasten, zowel jong als oud, een fantastische, actieve en vaak geheel nieuwe ervaring!

Recreatieve sector: De BERG GranTour familiefiets 4 persoons is zeker geschikt om in te zetten voor de recreatieve sector zoals campings, vakantieparken, speelboerderijen, attractieparken en meer. Skelters met een verdienmodel. 

© 2017 - 2022 Friesland-Skelters | sitemap | rss